divendres, 13 de febrer del 2009

Judici contra els 4 joves tarragonins

Demà dijous, 12 de febrer, les agressions sistemàtiques en que es troba immers el jovent català de la ciutat de Tarragona, tornaràn a ser notícia.
L'aparell repressiu de l'Estat espanyol, juntament amb la complicitat del consistori tarragoní, jutjaràn de nou, a 4 joves marcadament implicats amb les lluites socials, populars i polítiques dels Països Catalans.
Els fets es remunten al novembre del 2007, quan 4 joves van ser aparatosament detinguts acusats presumtament d'haver llençat pintura a la comandància militar de la Guàrdia Civil de la ciutat de Tarragona; els joves restaren incomunicats i separats dels seus companys detinguts en tot moment; aquests, eren acusats d'un delicte de desordres públics amb resultat de danys.
Cinc mesos després, els joves foren citats a declarar, i un any després d'aquesta declaració, dijous 12 de febrer, a les 11:30h es celebrarà el judici.
A hores d'ara, el jutge instructor, ha decidit que el cas ha de passar a ser una falta: fet que evidencia les barbaritats en que el jovent català és acusat per part de les forces de l'ordre públic. Al mateix temps, no existeix cap tipus de proves que inculpin aquests 4 joves.
El que es pot constatar, és que el que es jutjarà, no és el fet de que hagin aparegut taques de pintura a la caserna, ans al contrari, el que es jutjarà, és la dissidència política dels 4 joves i la seva militància independentista.
Entenent que, als Països Catalans, hi ha un conflicte polític, social i territorial, fruït d'una ocupació i una imposició espanyola i francesa a sang i fetge; i nosaltres, els catalans, en seguim sent les víctimes.
És per aquest motiu, que els sectors més combatius de la nostra societat, expressin d'aquesta legítima manera el seu rebuig.
És per això, que mentres les catalanes estiguem encadenades a aquest marc polític i econòmic i aquest projecte paranoic i imperialista espanyol, i seguiràn havent judicis polítics en contra nostra; perque som coherents, i ells ho saben: mentre l'estat espanyol actui al nostre territori, el nostre territori es tornarà a alçar; això fins que no assolim el dret de decidir el futur del nostre poble, i assolim d'aquesta manera una emancipació social i nacional amb el sistema i amb els estats.

Absolució 4 joves tarragonins!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada