dimecres, 18 de març del 2009

Els Mossos carreguen contra la manifestació d'aquest vespre


La policia ha carregat al centre de Barcelona contra la manifestació convocada pels estudiants per protestar pel desallotjament aquest matí de la UB on assistien unes 5.000 persones.
Asistents a la manifestació d'aquest vespre han explicat a L'ACCENT que a la Via Laietana, en un clima de molta tensió, els Mossos d'Esquadra han començat a carregar contra els milers de manifestants. Hi ha hagut enfrontaments a la Via Laietana, a la Rambla i a la zona del voltant del mercat del Born. Les càrregues han provocat ferits entre els manifestants i també els periodistes que ho cobrien.
En aquests moments (12 de la nit) encara hi ha furgonetes d'antiavalots recorrent els barris de la Ribera i Gòtic, i també un helicòpter de la policia sobrevolant el centre de la ciutat.

>> El SEPC ha explicat a L'ACCENT que hi ha ferits en diversos hospitals de la ciutat. Entre els ferits per les càrregues policials hi ha un conductor d'autobusos amb una ferida al cap.

>> Vegeu un vídeo sobre els enfrontaments d'aquest vespre: Noves càrregues dels mossos

>> No hi ha notícia oficial de detinguts, tot i que testimonis han vist com algunes furgonetes de la policia s'emportaven persones arrestades.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada