dimecres, 7 d’abril del 2010

Enderrocaments i càrregues policials al barri del Cabanyal
















El barri valencià del Cabanyal segueix patint les conseqüències de l’especulació valenciana.
Des de primera hora del matí d'aquest dimarts, i fent cas omís a les reclamacions veïnals, diverses excavadores i cotxes grua han començat a enderrocar cases del carrer de San Pedro i Luís Despuig, conjuntament amb un gran desplegament policial que els ha vetllat.
Aquest fet ha provocat el rebuig dels veïns i integrants de la campanya “Salvem el Cabanyal” que s’han manifestat durant tot el dia fent pancartes, assentades i pintades. Segons ha declarat la portaveu de la plataforma “Salvem el Cabanyal” Maribel Domenech, alguns d’aquests veïns han estat tractats de males maneres quan 30 o 40 policies han carregat contra ells en el moment en què han rodejat les cases.
Segons Domenech, aquest el pla per enderrocar el Cabanyal era un fet que es preveia des del 24 de març passat, quan al ple de les Corts es va aprovar la llei que donava vistiplau als enderrocaments del barri, amb la majoria de vots del PP a favor. La portaveu també ha anunciat que “s’està vivint un atac massiu” contra el barri, i que el carrer San Pedro només és l’objectiu d’aquesta jornada.
Els veïns, per la seva part, pateixen perquè els enderrocaments es succeeixin en cadena i que els seus habitatges també es vegin afectats. Per altra banda, també critiquen el gran i exagerat desplegament policial que hi ha hagut al llarg del dia.

1 comentari:

  1. This is how my partner Wesley Virgin's adventure launches in this SHOCKING AND CONTROVERSIAL VIDEO.

    Wesley was in the military-and soon after leaving-he found hidden, "SELF MIND CONTROL" tactics that the CIA and others used to get whatever they want.

    As it turns out, these are the same SECRETS many celebrities (especially those who "come out of nothing") and top business people used to become rich and famous.

    You probably know how you use only 10% of your brain.

    That's mostly because the majority of your brainpower is UNCONSCIOUS.

    Perhaps this thought has even occurred INSIDE your own mind... as it did in my good friend Wesley Virgin's mind 7 years ago, while riding an unlicensed, beat-up garbage bucket of a car with a suspended license and with $3.20 on his bank card.

    "I'm so fed up with going through life check to check! When will I finally make it?"

    You took part in those types of conversations, am I right?

    Your very own success story is waiting to be written. You just have to take a leap of faith in YOURSELF.

    WATCH WESLEY SPEAK NOW

    ResponElimina