dimecres, 7 d’abril de 2010

Enderrocaments i càrregues policials al barri del Cabanyal
El barri valencià del Cabanyal segueix patint les conseqüències de l’especulació valenciana.
Des de primera hora del matí d'aquest dimarts, i fent cas omís a les reclamacions veïnals, diverses excavadores i cotxes grua han començat a enderrocar cases del carrer de San Pedro i Luís Despuig, conjuntament amb un gran desplegament policial que els ha vetllat.
Aquest fet ha provocat el rebuig dels veïns i integrants de la campanya “Salvem el Cabanyal” que s’han manifestat durant tot el dia fent pancartes, assentades i pintades. Segons ha declarat la portaveu de la plataforma “Salvem el Cabanyal” Maribel Domenech, alguns d’aquests veïns han estat tractats de males maneres quan 30 o 40 policies han carregat contra ells en el moment en què han rodejat les cases.
Segons Domenech, aquest el pla per enderrocar el Cabanyal era un fet que es preveia des del 24 de març passat, quan al ple de les Corts es va aprovar la llei que donava vistiplau als enderrocaments del barri, amb la majoria de vots del PP a favor. La portaveu també ha anunciat que “s’està vivint un atac massiu” contra el barri, i que el carrer San Pedro només és l’objectiu d’aquesta jornada.
Els veïns, per la seva part, pateixen perquè els enderrocaments es succeeixin en cadena i que els seus habitatges també es vegin afectats. Per altra banda, també critiquen el gran i exagerat desplegament policial que hi ha hagut al llarg del dia.

1 comentari:

  1. Hello Everybody,
    My name is Mrs Sharon Sim. I live in Singapore and i am a happy woman today? and i told my self that any lender that rescue my family from our poor situation, i will refer any person that is looking for loan to him, he gave me happiness to me and my family, i was in need of a loan of $250,000.00 to start my life all over as i am a single mother with 3 kids I met this honest and GOD fearing man loan lender that help me with a loan of $250,000.00 SG. Dollar, he is a GOD fearing man, if you are in need of loan and you will pay back the loan please contact him tell him that is Mrs Sharon, that refer you to him. contact Dr Purva Pius, call/whats-App Contact Number +918929509036 via email:(urgentloan22@gmail.com) Thank you.

    ResponElimina