dimecres, 12 d’agost del 2009

Freedom for the catalan countries!


"Freedom for the catalan countries!" La primera campanya del col.lectiu independentista del Baix Gaià, la Gaianada.


Amb aquest títol, aquest dissabte el Col·lectiu Independentista del Baix Gaià "La Gaianada", inicia una campanya amb l'objectiu de donar a conèixer als i les turistes que visiten la comarca la situació actual dels Països Catalans i la lluita de l'Esquerra Independentista.
El col·lectiu ha elaborat unes octavetes, en les quals s'explica de forma sintètica la història del nostre poble, la situació de la llengua, els territoris que constitueixen els Països Catalans, els col·lectius que lluiten pel seu alliberament nacional i social...
Al passeig marítim de Torredembarra, des del vespre fins a la matinada, es farà l'acte d'inici d'aquesta campanya que comptarà amb espectacles infantils, projecció de documentals, concurs de titius i concert amb l'actuació de diferents grups de la comarca.
D'aquesta manera, pretenen captar l'atenció de les persones que venen a passar l'estiu a la comarca perquè coneguin la realitat del lloc que visiten, i així, internacionalitzar la qüestió nacional.
El Baix Gaià, com a comarca costanera, rep durant els mesos d'estiu fluxos massius de persones d'arreu d'Europa que venen a passar les seves vacances aprofitant el clima mediterrani. Per aquest motiu, el recent creat col·lectiu "La Gaianada" ha impulsat una campanya adreçada a aquests sectors de persones perquè coneguin el país on passen les seves vacances.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada