dijous, 22 de gener del 2009

La solidaritat amb el poble palestí es reafirma a Torredembarra


Dissabte passat es va fer a la plaça del Castell de Torredembarra una nova concentració de solidaritat amb el poble palestí.
Més d'una cinquantena de persones secundaren la convocatòria realitzada per la recent creada Plataforma Baix Gaià - Pau a Palestina, que agrupa diferents entitats de la comarca. Després de fer un minut de silenci en record a les víctimes d'aquest conflicte, es llegí un manifest, en el qual es demanà la pau a Palestina i el respecte per les resolucions de l'ONU.
Més d'una cinquantena de persones realitzaren un minut de silenci en homenatge a les víctimes del darrer conflicte israelianopalestí, i en acabar, un membre de la Plataforma, llegí un manifest amb el lema "Pau a Palestina! 21 dies de bombardejos indiscriminats i assassins", en que es recordà que les víctimes del conflicte ja superen les 1150 persones i que les armes que han provocat aquesta massacre provenen dels països occidentals, entre ells l'Estat espanyol. A més, en contraposició a les crítiques dels intel·lectuals pro-sionistes que critiquen les manifestacions per no defensar altres causes, el manifest conclogué que "ens solidaritzem des del Baix Gaià amb tot els pobles del món que pateixen la barbàrie de la guerra i exigim a la comunitat internacional una aposta decidida per la pau i el diàleg".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada