dilluns, 27 d’abril del 2009

El jutge condemna als 4 joves tarragonins que es van solidaritzar amb en Franki de Terrassa


El jutjat d'instrucció nº4 de Tarragona, ha decidit desestimar el recurs presentat per la defensa dels 4 joves. Els joves resten a l'espera d'executar 4 dies de treball en benefici de la comunitat, i abonar a l'Ajuntament de Tarragona la quantitat de 250 euros.


Els 4 joves, marcadament implicats amb les lluites socials de la ciutat i del país, es van solidaritzar fent un mural a Tarragona, en suport amb el pres polític català, Francesc Argemí, condemnat a 2 anys i 7 mesos de presó per retirar suposadament les banderes espanyola i europea de l'ajuntament de la seva ciutat, Terrassa.


El mural es va realitzar a un mur de comunitat privada del barri de St.Pere i St.Pau, ara fa un any, i els mateixos propietaris van decidir no continuar amb el procés judicial; però l'ajuntament va decidir presentar-se com a acusasió particular, i ara, cobrarà més de doscents euros ja que ha estat considerat part implicada i afectada en el mural.

Aquest és l'exemple que evidencia que l'Ajuntament prioritza i li interessa perseguir a tot jovent i presentar-se com acusasió particular; quan els propietaris, els únics afectats, i els únics que podrien tenir dret a interposar una denúncia , van decidir en el seu moment deixar en pau als 4 joves.



Aquesta situació, podria emmarcar-se en l'estat de persecusió política que pateix el jovent dissident, i esdevé una dinàmica sistemàtica a reprimir tota persona que treballa per a construïr un espai vertaderament revolucionàri i descaradament democràtic al nostre país.


I és que empresonar a en Francesc Argemí és injust, i evidencia que formem part d'un conflicte polític contra l'Estat Espanyol, però condemnar a joves que es solidaritzen contra una veritable arbitrarietat i injustícia, és lamentable.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada