diumenge, 10 de maig del 2009

Es dissenyaran noves matrícules per als vehicles del nostre país?


Avui hem sentit a parlar, que l'Estat Espanyol podria seguir l'exemple de l'Estat Francès en quan a la modificació de les matrícules dels nostres vehicles.

Quasi es compleixen 10 anys de l'entrada en vigor de la "E" a les nostres matrícules, fet pel qual un ampli sector de la població catalana expressà el seu rebuig, posant el nom del seu país a sobre de l'imposat.

Ara, es debat si a les plaques ha de constar el nom de la comunitat autònoma en la qual vivim; però el tema entenc que va molt més enllà.

Ni som cap comunitat autònoma ni crec que es solucioni res fent aquest pas; ans al contrari: si els que promouen aquest debat, han arribat a aquesta conclusió, s'entén que hi ha un conflicte, potser territorial, potser social o potser polític, el qual no es pot solucionar de la manera que es pretén.

El que es vol és mantenir la "E" per sobre de tot, fer un pas per a confondre als sectors catalans més conservadors i continuar perpetuant l'actual estat de les coses.

No negaré que és un pas endavant, perquè ho és; el que si que negaré és que és un pas incorrecte i no és el camí; i el que hem de deixar clar és en quina direcció ens volem moure:
-seguir normalitzant i perpetuant l'ocupació espanyola als territoris catalans, -o avançar cap a una ruptura total i definitiva amb els estats espanyol i francès.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada